Martinikerk Bolsward

Algemeen nieuws

Kerstbroodmaaltijd 2017

28-12-2017
Kerstbroodmaaltijd 2017. 
Op 15 december waren de gemeenteleden van 75 jaar en ouder uitgenodigd voor de jaarlijkse kerstbroodmaaltijd van de diaconie. 52 mensen waren naar de broodmaaltijd gekomen en mede door de hulp van de 5 diakenen en 5 vrijwilligers werd ook deze maaltijd weer een succes. 
De preses van de diaconie, Willemina Vroegindeweij, en ds. Hans Ariesen verzorgden de opening om 17:00 uur. Na het zingen van enkele kerstliederen, waarbij Jelly Visser op het orgel voor de juiste toon zorgde, volgde het martinikinderkoor onder begeleiding van ds. M.N. Ariesen-Holwerda en Peter Wagenaar op de piano met een geweldig kerstrepertoire voor een stemmig begin. Er volgde een mooi kerstverhaal verteld door Anneke van der Heide. Onder muzikaal vervolg gingen de 10 vrijwilligers aan de slag om iedereen te voorzien van soep, slaatje en brood/beleg/drinken afgewisseld door lezingen uit de Bijbel en zingen van kerstliederen. Iedereen was tevreden en voldaan en met een dankgebed, slotzang en een gedicht voorgelezen door Tjerk Smitstra was ook deze kerstbroodmaaltijd weer een groot succes. Met dank aan alle medewerkers. 
Wilt u de liturgie nogmaals inzien of de gemaakte foto’s bekijken? Zet dan onderstaande link in uw browser: https://1drv.ms/f/s!AicpuEldNdyVh5Vq2Egyph8p8JWPrQ
< Terug