Martinikerk Bolsward

Activiteiten

In de kerk vinden het hele door verschilllende activiteiten plaats voor jong en oud. Bij activiteiten najaar 2018 leest u het overzicht van alle activiteiten.

14-09-2018

Startweekend

Startweekend 2018-2019 
Hallo allemaal, Wij staan alweer bijna aan het begin van het startweekend. De plannen vlogen uit de pen en het belooft weer een leuk, spannend, ondernemend en wellicht ook lekker weekend te worden. De vrijdag is zoals de laatste keren bestemd voor de jeugd. Dit keer worden zij verdeeld in 3 groepen met voor elke groep een activiteit en aanvangstijd. Dit jaar durven wij te beweren dat echt iedereen hier wel aan mee wil doen, het is spanend, actief, behendig, heeft met licht te maken en is nog niet eerder gedaan volgens ons. De groepen worden verdeeld in groep 6-7-8, klas 1-2-3, en vanaf 15 jaar + GJV. Voor de aller jongsten zijn er op de zondag leuke activiteiten. Zo hopen wij alle jeugd bij het feest te betrekken. 
Ook voor de zondag stonden de ideetjes vlot op papier, zodat wij er nu alweer naar uit kijken. Gesprekken op hoog niveau, discussie, spelletjes en creativiteit, het komt allemaal voorbij. Houdt dus alvast 14 en 16 september vrij in uw agenda en die van uw kinderen!!! En oh ja neem gerust iemand mee naar de activiteiten op vrijdag en op zondag naar de dienst en het vervolg daarvan. 
De startdienstcommissie.
< Terug