Martinikerk Bolsward

BLIK! Jaargids jeugd seizoen 2019-2020

Het jeugdwerk van de Martinikerk wordt gezamenlijk gedaan met de Gasthuiskerk.

De jeugdouderlingen van de Martinigemeente en de Gasthuiskerk werken samen onder de noemer JOB (Jeugd Ouderlingen Bolsward). Ze overleggen met elkaar en met de predikanten (JOB+). Eenmaal per jaar komen ze bij elkaar met een afgevaardiging van alle geledingen binnen het jeugdwerk: JOB Totaal. JOB werkt als paraplu over het gehele gezamenlijke jeugdwerk. Ze wordt aangestuurd vanuit het Combimoderamen, waarin afgevaardigden van kerkenraad de Martinikerk en de Gasthuiskerk zitting hebben.


Het doel van het jeugdwerk in de PKN-gemeenten van Bolsward is: - kinderen God, Jezus en de bijbel leren kennen - tieners aangemoedigd worden om het geloof in God en Jezus vast te houden - jongeren toegerust worden voor een actieve, christelijke levensstijl - jong en oud het geloof samen mogen beleven, als gezin.

Heb je een vraag of wil je de leiding van het jeugdwerk per mail bereiken? Stuur dan een mail naar jeugdwerkbolsward@hotmail.com.

 

Jeugdouderlingen Martinikerk: Jetty en Wiebren Minnema tel. 0515 - 581 218

 

Wat is BLIK?


BLIK! is een kerkblad voor de jeugd van de Gereformeerde Kerk en de Protestantse Gemeente van Bolsward.

In dit blad vind je heel veel informatie en data speciaal voor jou. Want ook voor jongeren is er binnen de kerk van alles te doen. Wat dacht je van een knutselclub of een kinderkoor? Of wil je liever wat leren op catechisatie? Er zijn speciale jeugddiensten en kinderdiensten.


Elke maand komt er het kerkblad “Perspectief” uit, waarin allerlei informatie staat. Maar draai je dat blad om, dan zie je dat het “Blik!” heet, het kerkblad voor de jeugd. En daarin vind je aankondigingen en verslagen, van activiteiten speciaal voor jou!

Ook zijn we te vinden op de websites van de kerken en Facebook:

MK: Protestantse Gemeente, Martinikerk www.martinikerkbolsward.nl

GK: Gereformeerde Kerk, Gasthuiskerk www.gasthuiskerk-bolsward.nl

Facebook JOB: facebook.com/job.bolsward

Ons mailadres is jeugdwerkbolsward@hotmail.com

We hopen dat je dit katern goed doorleest. Onder alle activiteiten staan telefoonnummers en mailadressen van mensen bij wie je meer te weten kunt komen. Maak er vooral gebruik van, want wij vinden het leuk om jou te leren kennen.

Tot ziens!